5 Haziran 2023 Pazartesi

Ao Haru Ride (Blue Spring Ride)


Tür: Komedi, Dram, Romantik, Okul, Shoujo, Hayattan Kesitler


Bölüm: 12 + 2 OVA


Yıl: 2014
 
 
Konusu:
Yoshioka Futaba, ortaokulda güzel ve sevimli bir kız olduğu için arkadaşları tarafından dışlanmıştır ve bir yanlış anlaşılma yüzünden, hayatı boyunca hoşlandığı tek erkek olan Tanaka-kun'a aşkını ilan edememiştir. Şimdi Futaba, yeni bir lise öğrencisi olarak imajını ve hayatını baştan yaratmak istiyordur. Lisede arkadaşları onu yine kıskanmasın diye, sevimli olmaktan çok uzak, gürültücü, dağınık, mümkün olduğunca erkeksi görünmeye kararlıdır. Bu şekilde lisede aynı şeyleri yaşamaktan kurtulur ve arkadaş edinir. Hayatını böyle mutlu mesut bir halde sürdürürken, lisede yeniden Tanaka-kun'la karşılaşır, ama şimdiki adı Mabuchi Kou'dur. Kou ve Futaba birbirlerinin ortaokul aşkları oldukları için birbirlerini görür görmez tanırlar ancak ikisi de ortaokuldaki kişilerden çok farklıdırlar.
Futaba, üç yıl önce başlamaya fırsat bile bulamamış aşkını sürdürebilecek midir?

 

 

Shoujo animeler seviyorsanız ve güzel bir aşk hikayesi izlemek istiyorsanız izleyebilirsiniz, en beğenilen serilerden biridir.

 

 

_____________________________________

Kaynak: turkanime.net; anime-inceleme.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

One Piece

  One Piece   (hala yayınlanmaya devam ediyor) - GÜNCELİM   Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Süper Güçler, Dram, Fantastik, Shounen   Bölüm: ∞ ...