5 Haziran 2023 Pazartesi

Ouran High School Host Club


Tür: Komedi, Harem, Romantik, Okul, Shoujo


Bölüm: 26


Yıl: 2006
 
 
Konusu:
Haruhi Fujioka oldukça zeki olduğundan, fazlasıyla zengin ailelerin çocuklarının eğitim aldığı 1. sınıf bir özel okul olan Ooran Akademisinden burs kazanır. Zenginlerin okulundaki tek fakir öğrencidir.
Sessiz sedasız ders çalışacağı bir yer ararken, yanlışlıkla Host Klübünün kullandığı müzik odasına girer. Çıkmaya çalışır ama Host Kulübünün başkanı onu alıkoyar. Bu kargaşa esnasında, değeri 8 milyon yen olan bir vazoyu, Haruhi yanlışlıkla kırar. Host kulübü üyeleri Haruhi'nin bu vazonun parasını ödeyemeyeceğini bildiklerinden, onu mezun olana kadar Host Kulübünün köpeği yapmaya karar verirler.
Ama sonraki gün Haruhi'nin aslında güzel bir yüzü olduğunu anlayan kulüp üyeleri, onu da Host kulübüne üye yapmak isterler. Haruhi, buna önce karşı gelir. Kulüp başkanının, eğer Host Kulübünde görev yaparsa 8 milyon yenlik borcunun silineceğinin söylemesi üzerine Haruhi bu teklifi kabul eder.

 

 

Oldukça eğlenceli bir shoujo anime ama türüne göre konusu daha farklı. Gayet başarılı bir seri, bölümler su gibi akıp gidiyor. Güldürüyor da baya. Her karakterin kendine has bir güzelliği var. Kadın - erkek ilişkileri, eşcinsellik, hayranlık (fan girl/fan boy), zenginlik - fakirlik, otakuluk..vs güzel ve eğlenceli bir şekilde anlatmışlar. Kesinlikle izlenmeyi hak ediyor bence.

 

 

___________________

Kaynak: turkanime.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

One Piece

  One Piece   (hala yayınlanmaya devam ediyor) - GÜNCELİM   Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Süper Güçler, Dram, Fantastik, Shounen   Bölüm: ∞ ...