5 Haziran 2023 Pazartesi

Sukitte Ii na yo (Say "I Love You")


Tür: Dram, Romantik, Okul, Shoujo


Bölüm: 13 + 1 OVA _ 1 special


Yıl: 2012
 
 
Konusu:
Lise öğrencisi olan Mei Tachibana kendi halinde sessiz sakin, herkesten uzak duran bir kızdır. Küçükken kurduğu arkadaşlıklar kendisini yaraladığı için kimseye güvenemediğinden kimseyle konuşmamayı ve dostluk kurmamayı seçmiştir, hiç arkadaş edinmemiştir. Bu nedenle okulda da pek sevilmez. Yamato Kurosawa ise okulun en popüler erkek öğrencisidir. Fakat bütün kızların aynı olduğunu düşündüğü için kimseye fazla yüz vermez. Yamato, okulda Mei ile karşılaşmasıyla Mei'nin farklı olduğunu düşünür ve arkadaş olmak ister. Mei ise arkadaş edinmeme konusunda ısrarcıdır. Mei, bir akşam yabancı biri tarafından takip edildiğini fark eder, fakat yardım isteyecek kimseye ulaşamaz. Son çare olarak aradığı Yamato, beklemediği kadar hızlı şekilde gelir ve Mei'yi kurtarır. Bu olay her ikisinin hayatı için de bir dönüm noktası olacaktır.

 

 

Güzel bir shoujo anime, favorlerimden değil ama izletiyor kendisini. Daha önce dediğim gibi, ben shoujo anime sevdalısı değilim ama shoujo severler arasında çok beğenilen bir seridir, bu yüzden hala izlemediyseniz ve romantik şeyler seviyorsanız izleyin derim.

 

 

____________________

Kaynak: turkanime.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

One Piece

  One Piece   (hala yayınlanmaya devam ediyor) - GÜNCELİM   Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Süper Güçler, Dram, Fantastik, Shounen   Bölüm: ∞ ...