9 Haziran 2023 Cuma

Tari Tari

Tür: Müzik, Hayattan Kesitler, Okul


Bölüm: 13


Yıl: 2012
  
Konusu:
Hikaye yetişkin sayılamayacak yaşta olan ama kendilerini artık çocuk olarak görmeyen beş Japon lise öğrencisini anlatıyor. Wakana Sakai müzik dersleri almıştır ancak annesini kaybettikten sonra müzik hayatını bırakır. Konatsu Miyamoto şarkı söylemeyi seven ve okuldan sonra vokal müzik kulübünde zaman geçiren her zaman olumlu düşünen bir kızdır. Sawa Okita bir at binicisi olmayı hayal eden cesur bir okçuluk kulübü üyesidir. Daichi Tanaka üniversiteli ablasıyla birlikte yaşayan badminton oyuncusudur. “Wiin” Avustralya’da 12 yıl yaşadıktan sonra Wakana’nın sınıfına nakil olmuştur. Müzik Wakana, Konatsu, Sawa ve diğerlerini lisedeki son yıllarının yazında bir araya getirir.

 

 

Açıkcası şimdiye kadar izlediğim en sıkıcı anime. Aşırı kötüydü diyemem ama hiçbir amacı ve heyecanı olmayan, öylesine karakterlerin hayatını izlediğimiz sıradan bir anime, insan bir olay olsun diye bekliyor ama yok yani, komik de değildi, yani kısacası beni pek etkilemedi. Öyle boş bir şeyler izlemeyi seviyorsanız, sakin, atraksiyonsuz bir şey arıyorsanız izleyebilirsiniz, ama heyecanlı, komik, eğlenceli bir şey arıyorsanız bu anime size göre değil.

 

 

___________________

Kaynak: turkanime.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

One Piece

  One Piece   (hala yayınlanmaya devam ediyor) - GÜNCELİM   Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Süper Güçler, Dram, Fantastik, Shounen   Bölüm: ∞ ...