2 Haziran 2023 Cuma

Amnesia

Tür: Gizem, Romantik, Fantastik, Dram, Josei


Bölüm: 12 + 1 OVA


Yıl: 2013
 
 
Konusu:
Başkarakter Heroine adındaki genç kız baygınlık geçirir ve uyandığında kendini bir kafede bulur. Kim olduğuna ve geçmişine dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Her gün Ağustos 1'de hafızasını kaybetmiş şekilde uyanır. Karşısında Orion adlı ruh/peri belirir, farklı gezegenden gelen bir ruh olduğunu, dünyada kalabilmek için genç kızın beynindeki bir bölümü kullandığını, hafıza kaybının da sebebinin bu olduğunu söyler, Orion kendini sorumlu tuttuğu için ona yardım etmek ister. Orion'u genç kız haricinde kimse görüp duyamamaktadır.
Kafede beraber çalıştığı arkadaşları ile vakit geçirdikçe hafızası canlanmaya başlayan genç kız, Orion'un da yardımıyla kaybettiği hafızasını geri kazanmaya çalışacaktır.

 

 

Başlarda kafa karıştırıcı, belki de sıkıcı gelebilir ama izledikçe alışıyorsunuz ve beyin fırtınası yaşıyorsunuz. Olayları algılayamadığınız için sinirinizi bozabilir, bu yüzden odaklanarak izlenmesi gerek diye düşünüyorum. Kafa kurcalıyor. İzleyiciyi bölüm hakkında düşünmeye itiyor. Ana karakterin hafıza kaybı ve olayların karmaşası bir araya gelince izleyici için ilginç bir deneyim oluyor. Enteresan bir seri.

Karakterlere gelirsek. Çekici erkek karakterler var ^^. Kadın karakter biraz donuk ve salak biri bence ama şansın dibine vurmuş resmen :')

Çizimleri güzel ama giyim tarzları falan biraz abartı, doğal değil pek.

Hikaye hafif yavaş ilerliyor sanki. Bi de kesin bir finali yok. Çok sonuçsuz bırakılmış. Ama yine de izlenir bence.

 

 

___________________

Kaynak: anime.gen.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

One Piece

  One Piece   (hala yayınlanmaya devam ediyor) - GÜNCELİM   Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Süper Güçler, Dram, Fantastik, Shounen   Bölüm: ∞ ...