2 Haziran 2023 Cuma

Sankarea

Tür: Komedi, Ecchi, Korku, Romantik, Doğaüstü Güçler, Shounen


Bölüm: 12


Yıl: 2012
 
 
Konusu:
Furuya zomibelere kafayı takmış bir gençtir, zombilerle ilgili figürler toplar, filmler izler, oyunlar oynar ve yalnızca zombi kızlarla ilgilenir. Hatta hayali "zombi bir sevgiliye sahip olmak"tır. Bulduğu eski bir not defterinde ölüyü diriltme büyüsünü görür ve bunu ölen kedisini diriltmek için kullanmaya karar verir.
Her gece rahatsız edilmeyeceği bir yere gidip büyüyü yapmaya başlar. Bu yerde tesadüfen kız lisesinin idolü Rea Sanka-san ile karşılaşır. Sanka her gece o civardaki kuyuya bağırmaktadır. İkili tanışırlar ve Furuya, Sanka'nın ölüp başka bir insan olarak doğmak istediğini öğrenir.

 

 

Korku yazıyor ama ben korktuğumu hatırlamıyorum hiç, zombiler falan bekliyor insan ciddili ama hiç öyle bir beklenti oluşmasın şimdiden söyliyim. Bölüm sayısının az olması sayesinde sıkmamıştı izlerken, daha fazla olsaydı sıkardı bence, bölümler kıvamında olmuş yani.

Kısaca fena değil ama çok da etkileyici bir anime olduğunu söyleyemem. İzlenebilir seviyede diyebilirim.

 

 

________________

Kaynak: anitr.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

One Piece

  One Piece   (hala yayınlanmaya devam ediyor) - GÜNCELİM   Tür: Aksiyon, Macera, Komedi, Süper Güçler, Dram, Fantastik, Shounen   Bölüm: ∞ ...